Godt Livs Kød!

Godt Livs Kød, hvad er det egentlig, sådan lige nøjagtig?

Ja, det er et godt spørgsmål, som jeg hermed sender videre til dem af jer, der læser dette og har et bud på hvad det er, og/eller syntes det skal være!

Det eneste der er sikkert her er, at der er også plads til det anderledes! Så kom med dit bud!

Tak!

Godt Livs Kød!

Det er sådan at vi er en broget flok af mennesker som lidt efter lidt Arnoldbliver større, der efterhånden er blevet klar over at vi er hvad vi spiser! Intet nyt under solen! Det er derfor at produkterne fra økologisk landbrug, biodynamisk landbrug osv. bliver mere og mere populære hos forbrugerne på trods af at de er dyrere. Det går noget langsommere på husdyrsiden. Det er dog blevet lidt bedre. Det er nu muligt at få både grise- og lammekød fra fritgående dyr, men det er også meget dyrere! Det er derimod stadig det gennemtæsket kød fra udpinte malkekøer og alt for unge kalve der er mest af i forretningernes kølebokse. Og til en alt for høj pris, for hvad det er, hvis I spørger mig. Skal man have noget der er bedre skal manHereford_dk næsten betale en bondegård!  Og så var det at ideen kom. Mange deler allerede grøntsags-kasser der bliver kørt ind en gang om ugen og det kunne man jo også gøre med kødet! Og så være sikker på at det kød vi spiser er fra dyr der har haft et godt liv med naturlig foder og uden mishandling! Det er så det vi nu gør her. Log in og vær’ med til at forme en gruppe på f.eks. 10 personer der betaler en tiendedel hver, af opdrættet af en kødkvægs kalv eller en gris eller et lam osv. og modtag kødet vakuumpakket, efter slagtning. Ved at begynde nu bliver det månedlige beløb så forsvindende lille at f.eks. juleindkøbenecuts bliver så meget nemmere, når man når dertil! Ud af vores oprindelige gruppe på lidt over 2000 familier, er rigtigt mange allerede i gang med at dele grøntsags-kasser, etc og forhåbentlig også interesseret i at være med her, ligesom forbavsende mange simpelthen bare er flyttet ud på landet for at dyrke deres egne grønsager! Og faktisk har flere ha. jord end de selv bruger og hvor der godt kunne gå et sponsoret dyr eller to! Giv lyd fra jer! Vores lille enhed af dyrlæge- dyrlægestuderende, agronom og andet (jurist/revisor) har altid tid til at snakke, så tag kontakt med os! Det gælder også dem der allerede er gået i gang med at have deledyr; kvæg o.a. I må også meget gerne udbyde jeres service/dyr her ved os, og det skal ikke koste jer noget! Vi skal bare lige checke at det nu er godt-livs-dyr I har!

En tanke om “Godt Livs Kød!”

  1. Hej, dette er en kommentar.
    For at slette en kommentar logger du blot ind og læser indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *