Hvad nu, hvis…?

Hvad nu, hvis…?

Er en opfordring til at komme med ideer og kommentarer i indlægs delen i denne site, til hvad vi kan gøre for at ændre på den ret uløselig situation menneskeheden er kommet i,  mht. CO2 udledning og helt ukontrolleret formindelske af vores biodiversitet!
(PS. jeg ved godt at ingen læser dette. Der vil ikke komme indlæg og det er også bare en egoistisk måde at komme af med nogle af mine frustrationer på!)

Her kommer mit;
Fortsætte med politikkernes “strudse-taktik”! Hovedet i et hul i jorden! Hvad vi ikke kan se kan ikke berøre os. Kun de andre, hvis det er…? hm.. Og hvorfor ikke? Det er alligevel forsent. Domino effekten er startet.  70% af verdens store dyr er udryddet og hele klodens natur er så presset  at mine børns generation nok bliver den sidste, der har mulighed for at opleve naturen eller det der er tilbage….  Eller Hvad?

Det er nemmest at give op uden kamp. Det ved Danmark alt om! Vi er jo et lille land, så hvad kan vi gøre? Ingen lytter til os…. Og det måske netop det, der er problemet! Vi siger, “Gør som jeg siger, og ikke som jeg gør!” Og det ændre ikke noget! Den eneste gang vi virkelig har gjort noget var da vi blev “ramt på pengepungen” af OPEC landene! Så kom der gang i forskningen og udviklingen af alternative energikilder! Nu har vi vindmøller snart alle steder og et mindre beskidt land, uden tvivl. Men der er langt endnu, for forskningen er gået i stå og vindmøller er ikke nok! Imellemtiden er CO2 problemet blevet så stort at det ikke mere er nok at reducere vores eget udslip. Det er også nødvendigt at reducere på CO2 mængden i atmosfæren. Og det haster! Politiske oversprings handlinger med at købe lidt CO2 kvoter her og der, hjælper ikke noget. Flytter intet. Og for hver dag der går, bliver det bare værre og værre….  Vi må nok se i øjnene at vi ikke når at finde en videnskablig mirakel løsning til at fjerne CO2’en.  Da jeg var ung og blev sat overfor denne samme problematik svarede jeg med stoisk ro at når det blev aktuelt, om 8-10 generationer, så havde vi vel en stor “støvsuger” ude i rummet, der sugede CO2’en ud af vores atmosfære og sendte det videre til det ydre rum!
Ja, ja man siger og gør færre og færre dumme ting med alderen. Nogen, fordi når de lærer mere, finder ud af hvor dumme og uvidende de er! Og hvor uendeligt meget mere, der er at lære! Andre, og er jeg bange for flere af vores politikere befinder sig i den gruppe,  laver og siger færre dumme ting med alderen, ikke fordi de er blevet klogere men fordi de er løbet tør for dumme ting at sige og gøre!  Med fare for at være en del af den gruppe kommer jeg her med mit; Hvad nu hvis…

For os der gerne vil have noget andet